Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Salutació de l’Alcalde

Benvinguts i benvingudes,
a l’espai WEB de l’Ajuntament de Copons

Amb aquest espai, l’Ajuntament vol millorar la comunicació amb la ciutadania i especialment amb els veïns i veïnes de Copons.

Què hi podeu trobar en aquest WEB?

En primer lloc, tota la informació municipal: del territori, de les activitats, de les entitats, de les festes i celebracions, i informació de la comunitat coponenca que sigui de l’interès general.

En segon lloc, el WEB és un portal de l’Ajuntament per tal d’informar a tots els ciutadans dels projectes i actes municipals, els plens, les ordenances i reglaments, serveis municipals i tota la informació d’interès per als coponencs i coponenques i la ciutadania en general.

Finalment, la Oficina d’Atenció al Ciutadà que us ajudarà en els tràmits, on hi trobareu el tauler oficial d’anuncis, i informació i adreces d’interès. Ja podeu accedir a la Seu Electrònica, des de la que ja es poden realitzar diversos tràmits administratius, que en breu s’estendrà a tots. Aquesta plataforma us permetrà iniciar un expedient, conèixer en temps real en quin estat es troba i fins i tot resoldre’l electrònicament; també hi trobareu el portal de la transparència.

Aquest WEB no és un element aïllat. També podeu conèixer i accedir a Copons a través de les xarxes socials: facebook (https://www.facebook.com/ajcopons) i twitter (@ajcopons) i dir la vostra si ho creieu necessari.

Tots aquests canals estan a la vostra disposició per facilitar les gestions a l’ajuntament, per accedir més fàcilment a la informació de l’Ajuntament, del poble, del territori, de la comarca i finalment, facilitar i promoure la participació.

Esperem que aquest espai virtual us sigui d’ajuda.

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E