Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Trànsit i aparcament

parkings

El dia 9 de març de 2012 es va obrir el pàrquing de Sant Magí per donar servei als vehicles del Castell, el Carrer Sant Magí, El Carrer Mur, els Horts i naturalment a qualsevol altre vehicle particular i furgoneta que en vulgui fer ús.

Aquesta actuació segueix la línia iniciada pel govern municipal anterior de facilitar la concentració dels vehicles en aparcaments i alliberar el casc urbà per tal de poder gaudir d’un entorn més amable i practicable. Per aquest motiu, a les dues entrades del poble hi ha senyals que especifiquen clarament aquesta prohibició i aquests senyals estan per sobre de qualsevol altra autorització anterior: siguin ratlles al terra o targetes de vehicle industrial.

Amb aquesta actuació es va completar el servei d’aparcament lliure i gratuït en tres espais i la conseqüent prohibició d’aparcament dins el nucli.

No poder aparcar no significa que no puguem carregar, descarregar o fer una aturada curta. No poder aparcar no significa que no puguem circular. No aparcar significa un model de convivència, un model de poble que ens proporciona una qualitat de vida àmpliament volguda per la majoria de coponencs.

Aquesta mesura ha representat fins a dia d’avui una millor circulació de vehicles i de prestació de serveis, facilitant la mobilitat dels vianants i dels serveis d’emergències.

No obstant les limitacions, us recordem que disposeu de 30 minuts de parada.

Gràcies a tothom per la col·laboració en la implantació de la mesura.

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E