Resum de les feines de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis

(Copons abril 2021) En el marc de la informació a la ciutadania del destí dels recursos municipals, a continuació es detallen algunes de les feines que ha portat a terme la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.


Setmanes del 14 al 23 de juny: S’han realitzat feines de manteniment de jardineria al cementiri municipal.

Setmana del 7 a l’11 de juny: La brigada ha realitzat feines de desbrossament al Correró Verd, neteja d’herbes del carrer Vilanova a més de continuar amb els treballs a la piscina per l’inici de la temporada d’estiu.

Setmanes del 31 de maig a 4 de juny:  Aquesta setmana s’ha desbrossat i netejat a Sant Pere de Copons, la zona del poliesportiu i l’entrada al poble pel pont.

Setmanes del 10 al 28 de maig de 2021: La brigada municipal ha reparat les rajoles caigudes de la piscina abans de l’inici de la temporada.

 

Setmanes del 26 d’abril al 7 de maig de 2021:  Continuen els treballs d’adeqüació de la piscina municipal i la brigada desbrossa el pàrquing de Sant Magí i el Camí al Gorg de Nafre.

Setmana del 19 al 23 d’abril de 2021: Comencen els treballs per preparar la piscina per la temporada d’estiu.

Setmanes del 5 al 16 d’abril de 2021: Buidatge de l’arxiu municipal situat al pis de damunt de l’ajuntament i trasllat a la nova ubicació al magatzem municipal on s’ha instal·lat el mobiliari cedit per l’Arxiu Comarcal d’Igualada.

Setmana del 29 de març al 2 d’abril de 2021: Desbrossat i neteja del Pla de Missa per celebrar la Pasqua. Desbrossat camó dels horts.

Resum del mes de març de 2021: Vallat de l’àrea de l’estació meteoròlogica. Desbrossat de diferents espais.