Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Resum de les feines de la Brigada Municipal

(Copons abril 2021) En el marc de la informació a la ciutadania del destí dels recursos municipals, a continuació es detallen algunes de les feines que ha portat a terme la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.


Mes de Març de 2022: Treballs a l’escullera que s’està contruïnt a la carretera des del carrer Mur fins al carrer Sant Magí

Adeqüació de la Capella del Cementiri Municipal.

Enderroc del dipòsit d’aigua a la carretera de Veciana

Mes de Febrer de 2022: Canvi de claus de les instal·lacions municipals, sala polivalent, magatzem municipal, bàscula, piscina i ajuntament a claus digitals amb programació per cada activitat.

Pràctiques de comunicació de l’any 2022 amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), a través dels terminals de la Xarxa RESCAT.

Treballs de sanejament a la Font de la Vila i camí del Gorg per col·locar escullera de pedra i replantar amb plantes autòctones.

Tancament d’una sala per les instal·lacions de l’arxiu municipal que ja està en ple funcionament a la nova ubicació al magatzem municipal.

Mes de Gener de 2022: Revisió dels programes de la calefacció a la sala polivalent i a l’escola Quatre Vents.

Treballs de manteniment a Sant Pere de Copons

Recuperació de la premsa cedida de la col·lecció d’en Toni Busquets i col·locació al carrer Sant Magí.

Mes de Desembre de 2021: Treballs per la celebració de les Festes Nadalenques. Il·luminació nadalenca, preparació del Mercat de Nadal i del concurs d’arbres i tions.

Mes de novembre de 2021:  Recuperem la part superior de la sala polivalent. Treballs de fusteria i pintat per activitats del poble.

Treballs per la inauguració del nou edifici de l’Escola Quatre Vents.

Mes d’octubre de 2021: Tasques de manteniment del cementiri municipal, s’arrangen algunes parets que havien caigut i altres que necessitaven manteniment. Es desbrossa tota l’entrada del cementiri i s’acondiciona per la festivitat de Tots Sants. També es netegen les pintades incíviques que van aparèixer al Gorg i altres indrets.

Setmanes del 20 de setembre a l’1 d’octubre de 2021: Es realitzen tasques de manteniment d’embornals i feines de neteja d’herbes al carrer Raval i voltants. Es desbrossa el camí dels horts i el pont d’entrada al poble.

Setmanes del 6 al 17 de setembre de 2021: S’han reduït les mides de les bandes reductores per tal de deixar pas a les bicicletes. I s’adeqüa el magatzem de la sala polivalent amb postades per cada entitat del poble.

Setmanes del 19 de juliol al 3 de setembre de 2021: La brigada ha realitzat diàriament el manteniment de la piscina a part de les tasques habituals de manteniment i de les jardineres de la carretera i jardins de la zona del poliesportiu. Es dona suport a la comissió de festes per celebrar la Festa Major d’estiu.

Setmanes del 28 de juny al 16 de juliol de 2021: A part de les tasques diàris de manteniment de la piscina s’han realitzat tasques de desbrossament a la Font de la Bonamossa i s’hi han instal·lat unes taules i s’han desbrossat als carrerons del poble.

Setmanes del 14 al 25 de juny de 2021: S’han realitzat feines de manteniment de jardineria al cementiri municipal.

Setmana del 7 a l’11 de juny de 2021: La brigada ha realitzat feines de desbrossament al Correró Verd, neteja d’herbes del carrer Vilanova a més de continuar amb els treballs a la piscina per l’inici de la temporada d’estiu.

Setmanes del 31 de maig a 4 de juny de 2021:  Aquesta setmana s’ha desbrossat i netejat a Sant Pere de Copons, la zona del poliesportiu i l’entrada al poble pel pont.

Setmanes del 10 al 28 de maig de 2021: La brigada municipal ha reparat les rajoles caigudes de la piscina abans de l’inici de la temporada.

 

Setmanes del 26 d’abril al 7 de maig de 2021:  Continuen els treballs d’adeqüació de la piscina municipal i la brigada desbrossa el pàrquing de Sant Magí i el Camí al Gorg de Nafre.

Setmana del 19 al 23 d’abril de 2021: Comencen els treballs per preparar la piscina per la temporada d’estiu.

Setmanes del 5 al 16 d’abril de 2021: Buidatge de l’arxiu municipal situat al pis de damunt de l’ajuntament i trasllat a la nova ubicació al magatzem municipal on s’ha instal·lat el mobiliari cedit per l’Arxiu Comarcal d’Igualada.

Setmana del 29 de març al 2 d’abril de 2021: Desbrossat i neteja del Pla de Missa per celebrar la Pasqua. Desbrossat camí dels horts.

 

Resum del mes de març de 2021: Vallat de l’àrea de l’estació meteoròlogica. Desbrossat de diferents espais.

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E