L’Ajuntament treballa per la transformació digital

Els dies 21 i 23 de gener i 4 i 6 de febrer i 4 de març, la Diputació de Barcelona realitzarà la formació per introduir els serveis d’administració digitals a l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Copons ha començat el procés de transformació digital per tal d’incorporar tot el conjunt de serveis d’administració digital de la Diputació de Barcelona que inclouen la implementació d’una metodologia de treball i l’ús del gestor d’expedients.

Professionals de SeTDIBA  impartiran la formació al Campus Motor Anoia, els dies 21 i 23 de gener, 4 i 6 de febrer i 4 de març a tots els i les treballadores del municipi i dels municipis de Pujalt, Rubió i Veciana i per aquest motiu l’ajuntament romandrà tancat durant aquests dies de formació.

Aquests serveis d’administració digital s’ofereixen als ens locals menors de 5.000 habitants i a les entitats municipals descentralitzades de la demarcació de Barcelona. A través de SeTDIBA es proveeix a aquests ens locals de serveis de suport per implantar mètodes de treball comuns, d’accés a eines tecnològiques, i de serveis de suport per a la seva utilització continuada.