Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Camí Ral

Mapa de Patrimoni Cultural de Copons elaborat per la Diputació de Barcelona l’any 2014

Butlletí informatiu del municipi de Copons nascut amb l’objectiu de donar compte de la gestió municipal, reflectir la vida social del poble i ser un canal de comunicació obert als veïns i a tothom.  És una publicació periòdica semestral, que coincideix amb la celebració de les dues festes majors del poble, la d’hivern al gener i la d’estiu a l’agost. Està editada per l’Àrea Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Copons, amb el disseny i la maquetació de l’empresa Espai Gràfic d’Igualada. El Comitè editorial -voluntàries- s’encarreguen de la programació, el disseny de continguts, el treball editorial, etc.

El butlletí es finança amb la subvenció que rep de l’Ajuntament de Copons i no conté cap mena de publicitat, un tret que la fa característica. S’edita en paper, en un format gran i destaca per la nombrosa quantitat d’imatges, actualment també impreses en color. Presenta seccions fixes que es repeteixen a cada número, articles d’opinió, gestió municipal, serveis, aspectes socials i culturals celebrats al municipi, etc.

La revista Camí Ral es va fundar l’any 1996 i continua vigent actualment. Les edicions de l’any 1997 foren guardonades amb dos premis diferents. Per una banda, la revista s’emportà el premi Arrel de publicacions municipals, atorgat pel servei de Comunicació de la Diputació de Barcelona a Sant Feliu de Llobregat, com a millor butlletí municipal de l’any. Per l’altra, dins dels premis Anuària, s’atorgà el premi al millor disseny d’una publicació periòdica d’àmbit local, per la seva participació al Camí Ral, a Lluís Jubert.

Tots els exemplars estàn editats i publicats en pdf.

Podeu  accedir a qualsevol número de Camí Ral    aquí.

Tornar a Patrimoni Documental

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E