Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

3r Concurs de Fotografia “Racons de Copons”

20140370

Bases del 3r CONCURS DE FOTOGRAFIA

“Racons de Copons”

Després de les dues primeres edicions del Concurs de Fotografia, es convoca el tercer concurs de fotografies de Copons i el seu entorn,  aquest any la temàtica és centra en els racons del municipi, aquells indrets especial del municipi i el seu entorn: “RACONS DE COPONS”.

Requisits per a la participació

Per participar al concurs cal presentar una fotografia del municipi de Copons i del seu entorn que capti un racó especial: els seus carrers, les seves cases, el seu entorn natural, el seu patrimoni, rutes, monuments, fonts, etc.

Caldrà adjunta un breu escrit informatiu: una descripció, una llegenda, història, anècdota, etc que presenti la imatge.

En aquesta convocatòria hi pot participar qualsevol persona major de 12 anys. Cada participant només pot presentar com a màxim 3 fotografies amb un escrit informatiu sobre aquesta.

 

Lliurament

Les fotografies es podran lliurar entre l’1 i el 30 d’abril de 2016

Hi ha dues opcions per al lliurament de les fotografies:

– Enviant-les en format PDF, JPEG o bé PNG al següent correu electrònic: coponsqr@gmail.com Indicant nom/cognoms, telèfon de contacte, títol de la fotografia i un petit escrit informatiu sobre aquesta.

– Presentar-los a l’Ajuntament de Copons. Les fotografies també es poden presentar en suport paper. En aquest cas, a més de la fotografia, caldrà adjuntar un sobre indicant nom/cognoms, telèfon de contacte, títol de la fotografia i un petit escrit informatiu sobre aquesta. Si és possible, faciliteu també la fotografia en un suport digital.

El Jurat

El jurat estarà format per cinc veïns de Copons representants de diferents edats.

La decisió del jurat serà inapel·lable i qualsevol interpretació de les bases se sotmetrà al seu arbitratge.

Es comunicarà la decisió del jurat el dia 14 de maig a la tarda coincidint amb la exposició de totes les fotografies participants del concurs. El lliurament de premis es realitzarà el mateix 14 de maig.

Premis

Es premiaran les tres millors fotografies presentades. Es valorarà tant la qualitat de la fotografia, com el seu interès històric, anecdòtic i vivencial. Els premis seran:

1er premi: Entrades per a espectacles culturals a l’Anoia.

2on premi: Lot de productes de l’Anoia.

3er premi: Sopar per a dues persones a Copons.

Altres consideracions

La participació al concurs suposa la total acceptació de les bases. Les fotografies presentades passen a formar part de l’arxiu de Copons, els responsables del projecte Copons QR es reserven el dret de publicar-los en paper o digitalment en base a les finalitats del projecte.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E