Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

A l’Anoia Jove llancem la campanya ‘Jo em quedo a casa, i tu?’ on els joves de la comarca insten a quedar-se a casa per combatre el coronavirus

A l’Anoia Jove, des de l’inici de l’estat d’alarma propiciat pel Govern Central, hem impulsat una sèrie d’estratègies per a que ajudin als joves a distreure’s, a moure el cos i fer exercici físic, però, tots els joves ens quedem a casa? Som conscients de l’impacte de sortir al carrer per avorriment o per distracció?

Què podem fer per combatre aquesta situació crítica? Avui, l’únic que està a les nostres mans és donar suport als treballadors/es i als malalts/es #desdecasa, per cuidar-nos entre tots/es! Per això, llancem la campanya ‘Jo em quedo a casa, i tu?’ on, juntament amb els joves de la comarca, hem volgut aportar el nostre granet de sorra en la lluita contra el coronavirus amb una sèrie de càpsules de vídeo on els diferents joves ens expliquen per què es queden a casa.

Perquè hi ha moltes raons, i volem saber la teva!

Aquesta iniciativa neix amb la idea i els objectius de promoure la participació i la implicació en la lluita per a frenar l’evolució del coronavirus (COVID-19), i vol ajudar a fer entendre que, junts, solidaris i en societat, sóm molt millors!

Perquè quedar-te a casa és cuidar-nos! Ajuda a #aplanarlacorba!

I tu? Per què et quedes a casa? Explicans-ho a les xarxes!

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E