Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Actes dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus

L’ Ajuntament de Copons dins  de les actuacions que es preveuen en el seu Pla Local de Prevenció de Residus ha participat en diversos actes dins la Setmana Europea de Prevenció  que es va celebrar del 19 al 27 de novembre .

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Des de l’Escola Quatre Vents van prendre la iniciativa d’organitzar un mercat d’Intercanvi de roba usada en el que s’hi van implicar totes les classes, des de els més petits que van preparar el cartell per anunciar-ho fins els mes grans que van muntar les parades i van fer els intercanvis.  Fins i tot van fer un àudio per motivar a tothom a participar-hi .

Escolta’l AQUÍ

L’Ajuntament els va oferir participar al taller d’arbres de Nadal amb roba reciclada, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i un total de 29 nens i nenes de les classes  de mitjans i grans en prengueren part.

L’Escola s’ha implicat molt en posar consciencia entre els mes petits de la necessitat de reduir, reciclar i reutilitzar els materials per reduir la producció d’escombraries i  fer un consum responsable que pot significar un canvi ecològic positiu.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E