Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Activitat d’Orientació a les Escoles

 

L’any passat el Consorci de l’Alta Anoia va posar en marxa el programa de Pedalades a les Escoles a través del programa de dinamització esportiva a l’Alta Anoia. Enguany, aquest mateix programa d’activitats al medi natural a les escoles l’ha acollit la Mancomunitat de l’Alta Segarra i s’ha escollit la orientació com a activitat.

Matinal d’orientació
El dimarts 20 de desembre es va fer una activitat d’orientació pel nucli urbà de Copons. Van participar les escoles de Calaf, Prats del Rei, Sant Martí de Sesgeioles Castellfollit de Riubregós i Copons. Eren més de 200 alumnes corrent i voltant per Copons buscant les 42 fites que havien repartides pel municipi.
La pluja va impedir que comencés l’activitat a l’hora prevista, resguardats a una sala que havia deixat l’ajuntament de Copons es va esperar a que parés de ploure.
Després de la pluja va començar l’activitat sense incidents.
L’activitat no ha generat cap despesa per les escoles, aquesta inclou el desplaçament amb autocar dels infants des de la seva escola d’origen fins a Copons i retorn. També inclou assegurança, material i dinamització tot i que requereix la col·laboració del professorat.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E