Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

“Actuem amb energia” Exposició itinerant i interactiva sobre energia i canvi climàtic

En els darrers anys, l’energia s’ha convertit en un tema present en el nostre dia a dia. L’ús i el consum global de l’energia han fet que es convertís en protagonista de notícies, debats, accions… tant en l’àmbit local com global. Conflictes bèl·lics que posaven en perill l’abastiment de recursos petrolífers; accidents a mar obert o en centrals nuclears que deixaven en suspens qüestions sobre seguretat i riscos; liberalització d’empreses comercialitzadores d’energia, etc. han evidenciat el fet que l’energia és una qüestió que afecta a tothom, aquí i arreu. I és que l’energia té història, té un present i un futur del qual tots en som responsables.

L’exposició Actuem amb energia mostra com, a partir d’un recurs que es troba a la natura, podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d’aquest procés; com es pot veure influenciat per l’estalvi i l’ús eficient de l’energia en el nostre dia a dia, i com les administracions locals, nacionals i internacionals hi tenen un paper important.

Us convidem a descobrir l’exposició a amb aquesta guia que dóna les eines necessàries per interpretar els diferents continguts i elements interactius  que  la componen i per reflexionar sobre l’energia: ús real que en fem, estalvi i millora de l’eficiència en tots els aspectes, i necessitat d’obrir la ment a noves propostes i accions per a un futur més sostenible.

Us animem a actuar amb energia!

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E