Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

APARCAMENTS MUNICIPALS

Benvolguts veïns i veïnes

Com ja deveu de saber, el proppassat dia 9 de març es va obrir el pàrquing de Sant Magí per donar servei als vehicles del Castell, el Carrer Sant Magí, El Carrer Mur, els Horts i naturalment a qualsevol altre vehicle particular i furgoneta que en vulgui fer ús.
Aquesta actuació segueix la línia iniciada pel govern municipal anterior de facilitar la concentració dels vehicles en aparcaments i alliberar el casc urbà per tal de poder gaudir d’un entorn més amable i practicable. Per aquest motiu, a les dues entrades del poble hi ha senyals que especifiquen clarament aquesta prohibició i aquests senyals estan per sobre de qualsevol altra autorització anterior: siguin ratlles al terra o targetes de vehicle industrial.
No poder aparcar no significa que no puguem carregar, descarregar o fer una aturada curta. No poder aparcar no significa que no puguem circular. No aparcar significa un model de convivència, un model de poble que ens proporciona una qualitat de vida àmpliament volguda per la majoria de coponencs.

Ja hem informat amb anterioritat que l’Ajuntament no te potestat sancionadora en cas d’incompliment i que per aquest motiu va signar un conveni amb el Mossos d’Esquadra. En aquest moments, de Copons ja disposa de suficients places públiques i gratuïtes d’aparcament per donar servei al poble, als visitants i als industrials durant tot l’any.
Malgrat tot, encara hi ha veïns que opten per deixar el seu cotxe al davant de la porta de casa. Entenem que costa canviar un costum forjat a costa d’anys, però també creiem que s’ha fet prou campanya per prendre consciència que el final d’aquest camí és aparcar els vehicles en els pàrquings públics municipals. Des d’ara, doncs, demanarem als Mossos d’Esquadra que vetllin per al compliment d’aquest acord de convivència.

Amb la confiança que la responsabilitat s’anticiparà a l’autoritat aprofito per saludar-vos ben cordialment i convidar-vos a resoldre qualsevol dubte que tingueu tots els dies de la setmana de 9 a 13h excepte els dijous.

Francesc Salamé
Alcalde

Copons, el 19 de març de 2012

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E