Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

L’Obra Social de Sant Joan de Déu

Alguns dels regidors de l’Ajuntament de Copons van manifestar  la renúncia a percebre la compensació per assistència a les reunions dels òrgans col·legiats del Consistori i dedicar aquestes compensacions a obra social.

El Ple de l’Ajuntament de Copons va acordar per unanimitat destinar els romanents anuals per compensació, a l’obra social de l’Hospital Sant Joan de Déu: Sant Joan de Déu – Solidaritat.

El Ple va valorar la tasca que duu a terme aquesta institució que treballa per millorar la qualitat de vida d’infants i altres persones que es troben en una situació de vulnerabilitat. Des de l’inici de legislatura fins a dia d’avui ja s’han transferit 1.160,00 €.

Tal com ells ho expliquen: “Desde els nostres centres atenem la infància hospitalitzada, les persones sense llar, la gent gran i les persones amb discapacitats o amb problemes de salut mental. I ho fem gràcies a la solidaritat d’entitats i persones que, com vostè, creuen en una societat compromesa perquè ningú quedi enrere, perquè ningú en quedi exclòs”.

 

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E