Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Apunta’t al voluntariat de recollida de dades meteorològiques del curs 2021-2022

El setembre de l’any passat vam engegar l’Estació Meteorològica de Copons: s’està creant una Xarxa d’Observadors Meteorològics que vetllen per la recollida de dades meteorològiques de Copons, assessorats per la direcció de l’Observatori de Pujalt.

Totes les persones que s’hi sentin interessades hi poden col·laborar! Es tracta que entre tots recollim les dades de l’estació cada dia a les 9 del matí, una tasca que tothom pot realitzar sense complicacions. Quan hi ha escola, els alumnes de sisè se n’encarreguen, i les persones voluntàries del poble s’ocupen dels caps de setmana, festius i vacances.

Amb les dades, des de l’escola dissenyem i analitzem els gràfics, que es publiquen periòdicament a la pàgina web de l’Ajuntament.

Hem fet una valoració molt positiva del primer any: vam començar de 0 i comencem a aconseguir tenir una recollida força rigorosa.

Vols participar-hi? Aquests dies estem creant el nou calendari pel curs escolar. No ho dubtis i omple el formulari detallant-nos quina disponibilitat tens per fer-ho abans del proper divendres 10 de setembre.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E