Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Aquest diumenge passat es va fer la presentació de la iniciativa per crear un grup d’aprenentatge o perfeccionament de Tenis Taula a Copons.

Aquest diumenge passat es va fer la presentació de la iniciativa per crear un grup d’aprenentatge o perfeccionament de Tenis Taula a Copons. Les classes ofertes per gentilesa de  Xavi Quilez i Moisés Carulla amb el suport del Club Tenis Taula joves d’Igualada i organitzades per l’ajuntament de Copons tindran lloc  els dissabtes de 19.00 a 21.00 hores. 

Des de l’ajuntament i mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona, s’han adquirit tres taules, pales i pilotes per poder fer les practiques i entrenaments amb el material necessari.

Es obert a tothom, amb o sense experiència, nens i nenes , joves i no tan joves i sense límit d’edat. 

Ja tenim persones inscrites i t’animem a que també ho facis ja que es una oportunitat de fer esport i socialitzar amb qui tingui ganes de passar una bona estona.

Les classes començaran el dissabte 22 d’abril i seran setmanals (excepte dissabte 29 d’abril que no hi haurà classe) i tindran lloc a la sala polivalent.

Si no vau poder assistir a la presentació però hi esteu interessats podeu fer la vostra inscripció trucant a l’ajuntament 93 809 00 00

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E