Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Autocompostatge a Copons

20140273

L’Àrea de Medi Ambient i Territori de l’Ajuntament de Copons ha presentat davant l’Agència de Residus de Catalunya la Declaració anual sobre el Foment de la Recollida i Reciclatge de la Matèria Orgànica en el municipi i ha sol·licitat el retorn del Cànon de compostatge corresponent a l’exercici 2014.

Aquest canon, valorat en 1.880,00 €, que l’agència retornarà a l’Ajuntament com a compensació per la gestió municipal mitjançant autocompostatge, anirà destinat a la millora dels espais, a reposar contenidors danyats i a sufragar les despeses derivades del correcte funcionament dels compostadors comunitaris.

En aquest sentit aprofitem per agrair la col·laboració imprescindible dels veïns i veïnes de Copons en una correcta separació selectiva dels residus i el seu dipòsit en els contenidors de la fracció corresponent (Orgànic al compostador, Vidre al contenidor verd, Envasos al contenidor groc, Paper al contenidor blau) o com a darrer recurs (Rebuig al contenidor verd fosc amb rodes).

Cal, però, prestar atenció a les cendres que per no estar degudament apagades, han provocat diversos incendis aquest hivern.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E