Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Calamanda Prats rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

L’ alcalde de Copons Àlex Prehn i la treballadora d’afers socials del municipi, Assumpta Prats, van lliurar el passat dijous al migdia la Medalla Centenària de la Generalitat a la Calamanda Prats. EL seu fill li va fer l’entrega al balcó del seu domicili per evitar el risc de contagi.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

La Calamanda Prats Palomas  és nascuda a Copons el 28/12/1920. Tota la vida ha viscut la poble  i sempre va treballar a la Fàbrica de Camps i Samitier de Copons fins que va tancar.

L’any 1944 es va casar i amb el seu marit van tenir 1 fill. Actualment té 1 neta i una besneta.  Els seus familiars destaquen que és una persona molt vital i afable,  que té una gran memòria i que la seva afició es fer puntes de ganxet de grans dimensions.

La Calamanda és la veïna més gran de Copons i aquesta mateixa setmana ha rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19.

Des de l’ajuntament felicitem a la Calamanda i a la seva família!

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E