Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

CARNESTOLTES 2012

 

Dissabte 18 de febrer a Copons es va celebrar la festa de Carnestoltes a la sala polivalent organitzada per l’AMPA de l’escola i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Copons.

A partir de les cinc de la tarda anaven apareixent nens i nenes acompanyats de pares, familiars i amics tots molt ben disfressats i amb ganes de passar una bona tarda de gresca i diversió.

Mosqueters, Caputxetes, Blancaneus, indis, pirates, dimonis, punks, bruixes, pistolers, animalets de tots tipus,…..s’anaven trobant i descobrint-se a la sala.

Es va iniciar la festa amb un petit esquetx del nostre presentador que s’havia convertit en un domador de serps. A la festa, s’hi van afegir els dos capgrossos nous del poble: el gat i la bruixa, fets pels alumnes de l’escola de Copons, que van oferir un ball de presentació.

En acabat hi va haver una gran desfilada de disfresses per la passarel·la muntada per a l’ocasió, on els paparazzis van tenir molta feina a captar les imatges i no per

dre cap detall.

Després de tanta activitat tocava un merescut berenar: coca i xocolata i un refresc per continuar la festa i fer unes coreografies de zumba.
Ja feia estona que fosquejava i tocava preparar l’espai per celebrar el sopar de Carnestoltes. Treure l’escenari i col·locar taules i cadires per acollir prop de 150 comensals que tenien ganes de més gresca.

Cap a quarts de deu de la nit, tothom a taula a gaudir d’un exquisit sopar que van preparar la gent de Cal Planes de Ponts.

En acabat, per qui encara li quedava energia es va montar un ball amb música per tots els gustos.

 

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E