Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

CARTA OBERTA AL POBLE

Benvolguda veïna, Benvolgut veí,

La Generalitat de Catalunya ha convocat un referèndum per decidir el futur polític del nostre país aquest diumenge 1 d’octubre. És un procés democràtic fonamentat en la Llei aprovada el passat 6 de setembre per la majoria del Parlament i emparada en el dret d’autodeterminació reconegut internacionalment.

Com sempre, el nostre consistori està compromès amb la democràcia: garantirà la llibertat d’expressió de tota la ciutadania i la plena normalitat democràtica durant tot el procés referendari.

Des del 78 hem viscut moltes votacions a eleccions i alguns referèndums. L’1 d’octubre el vot, cadascun dels nostres vots té una rellevància que potser no ha tingut en tota la història de la anomenada democràcia espanyola. Un vot que pot transformar tot un país durant dècades.

Recordeu que no votem contra ningú, que votem per nosaltres, per una millor vida per a nosaltres i els nostres descendents i successors, per un ús responsable dels nostres impostos, per generar riquesa nacional i ser un país pròsper. Recordeu que votem per nosaltres i només per nosaltres i que votar no és cap delicte.

El vot no ens allunya de ningú, ans al contrari. El vot es fa sobirans i ens permetrà relacionar-nos d’igual a igual, establir aliances amb España o amb els països que considerem i res canviarà en la nostra quotidianitat. Anirem a València o Marsella sense fronteres. Podrem seguir abraçant-nos amb els nostres amics visquin on visquin.

Us convidem a participar d’aquesta cita fent allò que us dicti la consciència; pacíficament, amb la mateixa convicció i serenitat amb què ho hem vingut fent els darrers 40 anys, per a preservar els nostres drets civils i decidir col·lectivament el nostre futur. I convideu a tothom a votar, pensi el què pensi, perquè és així com s’exerceix la democràcia.

Ens veiem l’1 d’octubre!

Copons, 28 de setembre de 2017

Ben cordialment,

 

Francesc Salamé i Sabater

Alcalde

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E