El passat dia 27 de juliol es va celebrar una trobada entre l’Alcalde de Copons, Cesc Salamé i la Presidenta i vicepresident primer de la Diputació Sra. Mercè Conesa i Sr. Dionís Guiteras respectivament per tal de celebrar la mesa de concertació dels fons que la Diputació atorga als municipis per tal de dur a terme inversions en la present legislatura.

En el decurs de la reunió l’Alcalde va presentar els projectes de l’Ajuntament i les necessitats del consistori que inclouen cinc grans propostes, la Rehabilitació de la Rectoria com a nova escola, la recuperació de solvència financera del consistori, les Inversions en millores mediambientals i canvi climàtic, millores en els equipaments esportius i la recuperació patrimonial a Copons.

Les propostes van tenir una molt bona acollida per part dels representats de la Diputació i van comprometre el finançament de la segona fase de les obres de la Rectoria com a nova escola i l’aportació de fons per la recuperació de solvència financera, compromís que s’ha de traduir en els preacords que es signaran en el proper mes de setembre i que es concretaran en una aportació de 263.000,00 €.