Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Celebració de la Mesa de Concertació de la Diputació de Barcelona

El passat dia 27 de juliol es va celebrar una trobada entre l’Alcalde de Copons, Cesc Salamé i la Presidenta i vicepresident primer de la Diputació Sra. Mercè Conesa i Sr. Dionís Guiteras respectivament per tal de celebrar la mesa de concertació dels fons que la Diputació atorga als municipis per tal de dur a terme inversions en la present legislatura.

En el decurs de la reunió l’Alcalde va presentar els projectes de l’Ajuntament i les necessitats del consistori que inclouen cinc grans propostes, la Rehabilitació de la Rectoria com a nova escola, la recuperació de solvència financera del consistori, les Inversions en millores mediambientals i canvi climàtic, millores en els equipaments esportius i la recuperació patrimonial a Copons.

Les propostes van tenir una molt bona acollida per part dels representats de la Diputació i van comprometre el finançament de la segona fase de les obres de la Rectoria com a nova escola i l’aportació de fons per la recuperació de solvència financera, compromís que s’ha de traduir en els preacords que es signaran en el proper mes de setembre i que es concretaran en una aportació de 263.000,00 €.

 

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E