Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Cicle de xerrades “Més pagesia, més a prop!” que organitzem a Igualada el proper mes de març i abril de 2023.

Unió de Pagesos a l’Anoia us convidem a assistir al cicle de xerrades “Més pagesia, més a prop!” que organitzem a Igualada el proper mes de març i abril de 2023.

 

Aquestes conferències estan pensades per divulgar i informar a la ciutadania i especialment a les persones que des del vostre àmbit de treball o actuació considerem que heu de ser coneixedors des d’un punt de vista científic-tècnic del valor que aporta el sector agrari tant a la comarca de l’Anoia com a Catalunya.

 

Des d’Unió de Pagesos, promotors i organitzadors d’aquesta activitat, volem apropar-nos a la societat actual i transmetre la nostra activitat de manera conscient i amb dades. Detectem que fins hi tot en nuclis petits i rurals, envoltats de camps i granges, la ciutadania no som prou conscient de la feina que si fa, ni de la importància de la mateixa, per garantir la sobirania alimentària i la gestió del territori.

 

Ens agradaria, que la comunitat docent de la comarca així com els càrrecs electes municipal, us apropeu al sector a través del coneixement que poden aportar els diversos experts.

 

Adjuntem el programa. No cal inscripció prèvia.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E