Dissabte 27 de maig va concloure la Setmana de la Gent Gran de Copons. Els actes de la setmana, havien començat amb el Taller de la Memòria “No t’oblidis” amb activitats que tenen l’objectiu de reforçar i entrenar la memòria. El curs ha tingut una durada de 8 sessions impartides els dimarts i divendres de 10h a 11h i hi han participat 15 persones.

El dijous, 29 coponencs i coponenques van sortir des de Copons cap al Berguedà on van fer un recorregut per les fonts del Llobregat. Després d’un bon dinar, van anar als Jardins Artigas amb el tren del ciment de la Pobla de Lillet.

Divendres, la xerrada d’alimentació saludable, que també va ser força concorreguda i on els van explicar la classificació dels aliments i les necessitats nutricionals i d’activitat física per trobar-nos bé. Va haver-hi també un tast d’un batut de plàtan que estava més que bo!

Dissabte 26 es va celebrar la cloenda de la setmana, amb l’actuació de l’Agrupació Folklòrica Igualadina que va oferir una mostra de danses dels països catalans.

Per acomiadar-se, un bon piscolabis i fins l’any que ve!

Agrair a tothom qui hi ha participat i ha ajudat a que sigui un èxit.