Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Copons celebra la tradicional cantada de Caramelles

Aquest diumenge, 7 d’abril, als vols de Pasqua, Copons va gaudir de l’alegria i la tradició de les Caramelles. Van participar-hi prop de 80 cantaires que van mantenir ben viva una tradició arrelada al territori.

Identificats amb la tradicional vestimenta, camisa blanca i faixes o mocador vermell, els caramellaires van començar la festa a la Roquera amb la primera cantada de les caramelles per seguidament continuar al Pla de missa amb els balls de cintes infantils i de Copons i la cantada de tot el repertori.

Un dels moments més esperats també de la diada va ser el canvi d’Hereu i Pubilla de Copons. En aquesta ocasió, Bernat Aparisi Pujol i Bruna Cortés Llamas, l’hereu i pubilla sortints, van cedir el pas a Elna Planell Olivan i Lars Viadiu Culebras, que ara seran testimoni d’aquesta distinció.

La celebració de les Caramelles a Copons és una mostra de la riquesa cultural del municipi. L’Ajuntament agraeix als organitzadors, participants i espectadors que han contribuït a fer d’aquest esdeveniment una jornada memorable i plena de tradició.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E