Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Copons disposarà d’un caixer mòbil dos dies al mes a partir de l’abril

Copons comptarà amb un servei de caixer mòbil dos dies al mes a partir d’aquest abril. Estarà situat durant uns 20 minuts a l’aparcament del Bibliobús, a la zona del poliesportiu davant del bar de la piscina. De moment ja s’han anunciat els dos primers dies del servei, els dos a les 10 del matí, que seran dimarts 30 d’abril a i dilluns 13 de maig. Passat aquest primer mes es publicarà un calendari anual i uns tríptics que permetran saber quan estarà disponible el servei de caixer mòbil al municipi. També es podrà consultar al web de la Diputació de Barcelona.

El caixer mòbil permetrà treure efectiu amb targeta i amb el mòbil, consultar els últims moviments dels comptes i el saldo, canviar el PIN, recarregar targetes de prepagament, pagar tributs locals de l’Organisme de Gestió Tributària i informar-se dels serveis que presta la Diputació de Barcelona. L’únic servei que té un cost, una comissió d’1,35 euros, és la retirada d’efectius.

El servei d’assistència de caixer mòbil, que ofereix la Diputació de Barcelona a 96 municipis de la demarcació de Barcelona, té com a objectiu assegurar que els habitants de municipis de menys de 5.000 habitants sense oficina bancària i caixer automàtic puguin accedir als tràmits i serveis que s’hi poden fer, així com incentivar el comerç local. En el cas dels municipis de menys de 1.000 habitants, com Copons, el servei hi estarà disponible dues vegades al mes.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E