Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Copons finalitza les actuacions previstes als Pla municipal de Prevenció d’Incendis

Compten amb una subvenció de la Diputació i les executa el Taller Àuria amb el suport de l’ADF

L’Ajuntament de Copons va finalitzar al desembre les obres de manteniment, consolidació i les millores de camins de la xarxa viària bàsica i dels punts d’aigua destinats a l’extinció d’incendis forestals previstes al Pla municipal de Prevenció d’Incendis forestals (PPI) per a aquest 2023. Aquestes actuacions han comptat amb una subvenció de 7.130 euros de Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari de la Diputació de Barcelona i les ha executades l’empresa Taller Àuria, SCCL., amb l’acord i el suport de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Copons.

Així, s’ha treballat en el manteniment del ferm i la franja auxiliar de trànsit del camí de l’Antena, Montpaó i fins el camí de Ca l’Arnau (de Montpaó a Copons), que ha tingut un cost de 1.875 euros; en el manteniment del ferm i la franja auxiliar de trànsit i caixa de trànsit del camí de la Solana del Bargués a Montfalcó, consolidant el ferm del tram AP-9, amb un cost de 2.875 euros; en el manteniment del ferm i caixa de trànsit del camí de Cal Pons a Roca Plana, amb un cost de 2.000 euros; i l’arranjament del camí de Cal Pons a Roca Plana, al tram de les Esquadres, amb un cost de 640 euros.

Els municipis de la demarcació de Barcelona disposen d’un PPI vigent, el tenen redactat i lliurat per part de l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i Desenvolupament Agrari de la Diputació de Barcelona. Els PPI es revisen i actualitzen amb una periodicitat de 6 anys i el contingut es consensua amb l’Ajuntament i l’ADF.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E