Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Copons ja té el mapa del seu patrimoni

20140188La Diputació de Barcelona ha lliurat el Mapa de Patrimoni Cultural de Copons a l’Ajuntament, fruit del conveni signat amb el municipi. Amb aquest treball s’han inventariat 289 elements del patrimoni cultural i natural del terme.

D’aquests elements, el 79 % corresponen a patrimoni immoble (edificis, conjunts arquitectònics, elements arquitectònics, jaciments arqueològics i obra civil), el 8 % és moble (col·leccions, objectes i elements urbans), el 4 % documental (fons documentals i d’imatges), el 5 % immaterial (manifestacions festives, tradicions orals, música i dansa, costumari i tècniques artesanes) i el 4 % natural (zones d’interès natural i espècimens botànics singulars).

El Mapa del Patrimoni Cultural local té per objecte la recollida exhaustiva de dades sobre el patrimoni cultural i natural d’un municipi i la seva valoració, de manera que l’Ajuntament pugui establir mesures per garantir-ne la protecció i conservació, així com planificar-ne la rendibilitat social.

L’accés a la informació pública dels elements del Mapa del Patrimoni és mitjançant un Sistema d’informació Geogràfica, amb el qual es pot visualitzar la informació de cada element localitzat al mapa municipal.

Es pot consultar a: (http://patrimonicultural.diba.cat)

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E