Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Copons rep la visita del president del Consell Comarcal de l’Anoia

El passat dimecres, 17 d’abril, l’alcalde, Alex Prehn, van rebre la visita a l’Ajuntament de Copons del president del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Parcerissas.

Durant la reunió, es van tractar diverses qüestions d’interès municipal, destacant els projectes en curs i aquells que s’estan gestant per al desenvolupament i el benestar del municipi. A més, es va aprofundir en les problemàtiques que actualment enfronta l’ajuntament i el municipi, així com els reptes de futur.

Parcerisas, es va posar a disposició de l’Ajuntament per atendre les necessitats locals i va oferir tota la col·laboració de l’ens comarcal per trobar solucions efectives i impulsar millores.

Aquesta trobada es situa dins de la ronda de visites que Jordi Parcerisas està realitzant a tots els municipis de la comarca, amb l’objectiu de conèixer de primera mà les necessitats locals, escoltar als seus alcaldes i posar a disposició els serveis que ofereix l’ens comarcal, reforçant així els llaços de col·laboració i treball conjunt.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E