Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Copons viu la seva Festa Major d’Hivern

Copons va celebrar aquest cap de setmana la seva Festa Major d’Hivern coincidint amb l’onomàstica del seu patró Sant Sebastià

La comissió de festes de Copons, Copons de festa va programar diferents actes per a totes les edats.

Així, divendres es va començar amb cinema infantil, en el que els més petits van començar escollint la pel·lícula “Los tipos malos” i van acompanyar amb crispetes.

Dissabte va haver-hi ball per a tothom. El ball de tarda amb l’orquestra Som-hi Band en el que no hi va faltar el típic ball de la crespella, que va aconseguir exhaurir-les totes. I a la nit va tenir lloc la Festa dels 80. Per l’ocasió molta gent es va vestir de l’època, fins i tot els més joves. La nit va acabar amb música actual.

Finalment, diumenge es va celebrar la missa solemne en honor a Sant Sebastià i seguidament va tenir lloc el vermut musical amb l’actuació en directe de Doble RR qui van posar el punt final a la Festa Major d’Hivern de Copons.

L’ajuntament agraeix a l’associació Copons de Festa i a tots els col·laboradors la bona organització de la Festa Major.

La festa major és organitzada per la comissió de festes de Copons, Copons de festa i compta amb el suport de l’Ajuntament de Copons i la Diputació de Barcelona.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E