Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Copons vota el model de recollida selectiva

131 persones han participat en la consulta, no vinculant, per mantenir el model Porta a Porta actual o canviar-lo al d’Àrees Tancades

El passat 11 de febrer va tenir lloc a la sala polivalent de Copons la reunió informativa sobre els models de recollida selectiva que es proposen com a opció pel municipi, el Porta a Porta o Àrees Tancades.

L’objectiu de la trobada era proporcionar als ciutadans una visió detallada sobre els dos models, preguntar i debatre per identificar la millor opció. Alhora, la reunió va servir com a inici de la consulta ciutadana per escollir quin es creu que és el millor model pel municipi. Així, de l’11 i fins al 16 de febrer, els vilatans van poder votar mitjançant una butlleta que havien de dipositar a l’ajuntament quin dels dos models creien que seria més convenient pel municipi. L’objectiu era conèixer la seva preferència sense que aquesta sigui vinculant, sinó un sondeig per conèixer la prioritat dels coponencs i coponenques.

 

 

En total van participar a la consulta 131 persones de les quals 79 van votar pel model d’àrea tancada i 52 pel model porta a porta.

Davant d’aquesta divisió de preferències, l’Ajuntament està analitzant les reflexions i propostes que es van presentar durant la sessió informativa del passat 11 de febrer. Es tracta de temes clau com la gestió de la taxa justa, els percentatges de recollida selectiva del municipi, el tractament de la fracció vegetal i les tendències futures en aquest àmbit.

En aquest sentit, l’Ajuntament encara no ha pres cap decisió definitiva. No obstant això, ben aviat s’informarà els ciutadans sobre el model de recollida selectiva que s’aplicarà i el calendari previst per a la seva implementació.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E