Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Crida a la participació a la setmana Europea de Prevenció de Residus

Del 20 al 28 de novembre es celebra la setmana Europea de Prevenció de Residus L’enfoc temàtic d’aquesta 13a edició es centra en el binomi comunitats circulars, comunitats sostenibles per inspirar noves accions per canviar l’hàbit de consum i productiu de la societat, i apel·lar a la responsabilitat compartida que hi ha darrere de la prevenció de residus i el paper important que tenim totes les persones i comunitats locals per a reduir la seva generació.

Des de l’ajuntament hem preparat diverses activitats gratuïtes adreçades a totes les edats.

Les activitats les hem agrupat a divendres 26 de novembre i les relacionem a continuació per si teniu interès a participar-hi i per la vostra informació.

Programa d’activitats:

10h. Campanya d’entrega de Boc n’Rolls a tots els nens i nenes de l’escola i xerrada a càrrec d’Anoia Verda.

De 10 a 13 hores a l’espai del Bibliobús davant del Poliesportiu hi haurà la Didaltruck de la Diputació, una furgoneta itinerant que ens ensenyarà a arranjar i transformar qualsevol peça de roba. Activitat per a un màxim de 6 persones per torn.

A les 17:30 h. a la sala polivalent, la Glòria Fustero impartirà un taller de reciclatge d’oli de cuina usat  per fer sabó per rentar la roba. Preguem inscripció prèvia.

Us recordem que tenim el punt de recollida d’oli amb els Clakis a l’ajuntament. Porteu les vostres ampolles amb l’oli de cuina usat i us donarem una ampolla neta (dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h.)

També volem recordar que al Bar de la Piscina hi ha un punt d’intercanvi de llibres que està sempre actiu però volem fer campanya durant aquesta setmana i us animem a fer-ne ús.

Esperem comptar amb vosaltres !

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E