Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

CRIDA DE VOLUNTARIS PER COPONS 2.0!

Benvolguts,

Fa un temps, que us vaig anunciar que durant uns dies disposaríem d’uns ordinadors petitons (molt xulos, la veritat), per poder introduir a Internet a aquella gent que té més dificultat per accedir-hi, ja sigui per manca d’equipament o de coneixements.

En aquest context, necessitem que entre tots siguem capaços d’oferir els nostres coneixements a qui ho desitgi. La proposta seria oferir una petita part del nostre temps perquè tothom pugui aprendre l’ús d’Internet: les seves utilitats, les seves possibilitats, els seus recursos,… evidentment en una fase molt inicial. Es fonamental la col·laboració del màxim de gent possible.

Si aconseguim que molta gent, que encara no arriba a l’ús de la tecnologia, l’utilitzi, tindrem un poble alfabetitzat digitalment, i possibilitarem que participin de la gestió del nostre municipi a través del projecte Copons 2.0.

Com fer-ho? Podeu contestar aquest mateix missatge, de forma urgent: els ordinadors només els tindrem fins a finals de mes de juny, i oferir la vostra disponibilitat. En funció d’això farem l’oferta.

Moltes gràcies,

Ricard Espelt
Regidor de Noves Tecnologies

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E