Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

El Col·lectiu Eixarcolant busca voluntaris/àries per la 5ª Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

T’agrada la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades? Vols contribuir a fer-la possible des de dins? Voluntari/a, no hi fots faltar!

El dia 4 d’abril del 2020 tindrà lloc la cinquena edició de la Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades, però per fer-la possible calen més d’un centenar de voluntaris, sense els quals la Jornada no seria possible.

Et convidem a participar com a voluntari/a de la 5ª edició de la JORNADA GASTRONÒMICA DE LES PLANTES OBLIDADES que tindrà lloc a Igualada. Per tal de fer-ho només has de respondre el formulari que trobaràs en el següent enllaç i ben aviat ja ens posarem en contacte amb tu. També pots accedir al mateix formulari a través del web www.eixarcolant.cat

Enllaç al formulari: Fes clic AQUÍ

En el formulari podràs triar l’horari,  els àmbits en els quals et vindria de gust col·laborar, i d’altres aspectes per tal que l’experiència sigui d’allò més gratificant. I no pateixis si no tens coneixements sobre el tema, per moltes de les tasques no són pas necessaris, tothom pot aportar el seu granet de sorra.

Et convidem a treure l’agenda i reservar-te el dia 4 d’Abril. Participa en una Jornada que té com a objectiu recuperar i actualitzar els coneixements tradicionals de la vegetació per tal d’avançar cap a un model agroalimentari més sostenible, saludable i just.
Gràcies a tu la tornarem a fer possible, moltes gràcies!

Col·lectiu Eixarcolant
www.eixarcolant.cat
info@eixarcolant.cat
680 577 133 / 690 373 980

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E