Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

El Consell Comarcal ofereix 5 noves xerrades sobre la tecnològica aplicada al món agrari

 

El Consell Comarcal ofereix 5 noves xerrades sobre la tecnològica aplicada al món agrari

Les ponències s’emmarquen en el programa “Treball, Talent i Tecnologia”

El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona i la participació de més d’una vintena de municipis del territori, proposa 5 noves xerrades tecnològiques del Món Agrari Digital per ampliar coneixements i/o generar noves alternatives de futur a les persones interessades en la cadena de valor del sector agroalimentari.

La primera proposta és Digitalització agrícola i ramadera low cost que tindrà lloc el 24 de febrer, de 16 a 19h, a Piera. Permetrà conèixer eines de gestió agrícola que són molt econòmiques o fins i tot gratuïtes i que poden ajudar en el teu dia a dia. Introducció de la intel·ligència artificial en el món agrari.

El 10 de març, de 16 a 19h i en format virtual és previst la xerrada Tecnologia de drons aplicada al camp. S’explicarà com funciona aquesta tecnologia i les seves aplicacions i es parlarà d’un cas d’èxit.

Una altra ponència serà Realitat augmentada aplicada a l’agroindústria. Es parlarà sobre què és la realitat augmentada, de com s’aplica la tecnologia per formar o informar a persones en el seu lloc de feina i també en el control de la qualitat de productes, del camp fins a la indústria. Tindrà lloc el 24 de març, de 16 a 19h, a la Torre de Claramunt.

El 21 d’abril, de 16 a 19h a Copons, s’abordarà la Tecnologia aplicada a les llavors. S’explicarà que és la pel·letització i quin impacte té, què és la incrustació de llavors, què és el Film Coating, què és el priming? Es donarà a conèixer les tendències tecnològiques per aplicar al tractament de les llavors.

Finalment, el 12 de maig, de 16 a 19h a Piera es parlarà del Comerç electrònic pel sector primari. Es detallarà els passos a seguir per posar en funcionament el comerç electrònic en el sector primari, els factors claus per a l’èxit i projectes en marxa on sumar-se. Es tractarà la dificultat del màrqueting digital i la digitalització de l’agricultura.

La informació detallada de cadascuna i el formulari d’inscripció es poden trobar al web elfuturestaalaterra.anoia.cat/ocupacio.

 

La iniciativa s’emmarca dins del projecte comarcal Treball, Talent i Tecnologia (TTT), impulsat des del Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona. Concretament, el programa TTT té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. I vol fer-ho mitjançant accions que facilitin l’avenç tecnològic i acompanyin la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

 

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E