Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

El Consorci de l’Alta Anoia inicia la Tardor del Cigronet

Aquesta setmana iniciem la setmana del cigronet de l’Alta Anoia amb tot d’actes que van dirigits des de els més petits de la família fins els més grans.

La setmana s’inaugura  avui a les set de la tarda al vestíbul de l’Ateneu Igualadí (C/ Sant Pau 22, d’Igualada ) amb un tast de cigronet de l’Alta Anoia i productes artesans de l’ Anoia. Tot i així, avui mateix, a les sis de la tarda la conte contes Carla Jorba explicarà la “Princesa i el Cigronet” per als més petits a la sala d’actes de la Biblioteca d’Igualada.

El proper dijous dia 13 de novembre a les sis de la tarda tindrem una altra sessió de contes per als més petits, aquest cop la protagonista serà “ Caterina la mandarina tranquil·la” que també es realitzarà  a la sala d’actes de la Biblioteca d’Igualada.

Al llarg de tota la setmana estan obertes les inscripcions del 1er concurs de cuina per a no professionals de cigronet que la presentació dels plats i receptes es farà el proper dissabte, dia 15 de Novembre al mercat Municipal la Masuca d’Igualada on, un jurat professional elegirà el plat guanyador.

I per a culminar la setmana, el proper diumenge dia 16 de Novembre a partir de les 10.00 hores i al llarg de tot el matí, es celebrarà la Festa del Cigronet de l’Alta Anoia i els Agromercats, en format de jornades gastronòmiques i que anirà acompanyada al llarg de tot el matí de tallers, espectacles i música.

Us invitem a tots a assistir a tots aquests actes

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E