Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

El grup de Marxa Nòrdica de Copons descobreix Sant Pol de Mar

El passat 14 de febrer, el grup de Marxa Nòrdica de Copons va realitzar una nova sortida, en aquesta ocasió a la localitat de Sant Pol de Mar. Amb una participació de 15 membres i dos monitors, la caminada va permetre als participants descobrir els encants d’aquest poble singular, situat a la comarca del Maresme.

La ruta, amb un recorregut circular de 9 quilòmetres i un desnivell de 150 metres, va transcórrer per Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar, passant pel límit del terme municipal de Calella. Durant la caminada, els participants van poder gaudir de la vessant marinera de Sant Pol de Mar, amb el seu característic port pesquer, així com del seu entorn natural, caracteritzat per la presència de muntanyes i vinyes.

 

 

Els participants van poder gaudir d’un dia assolellat i d’una temperatura agradable, que van fer que la jornada fos encara més satisfactòria.

La sortida a Sant Pol de Mar s’emmarca dins del programa  “Cicle de passejades per la gent gran” de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de promoure la pràctica d’aquest esport saludable i conèixer diferents paratges naturals.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E