Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

El passat dijous 30 de novembre, la primera sortida de Marxa Nòrdica al municipi

MARXA NÒRDICA A COPONS

Copons va acollir, el passat dijous 30 de novembre, la primera sortida de Marxa Nòrdica al municipi, dins del cicle de passejades de gent gran que impulsa la Diputació de Barcelona.

L’objectiu  d’aquest projecte és  promoure l’esport i la socialització entre la gent gran, donar a conèixer diferents entorns geogràfics a través d’uns recorreguts adaptats a les necessitats d’aquest col·lectiu. Actualment en formen part uns 90 municipis de la província, que es distribueixen en grups de 4, aquests s’encarreguen d’organitzar cadascun una trobada al seu municipi. Copons forma part d’aquest projectes des del gener d’aquest any.

A partir de les 8:30h van anar arribant els autocars dels tres pobles convidats, Sant Pol de Mar, Cerdanyola del Vallès i Sant Climent de Llobregat, un total de 133 persones juntament amb els 15 del grup de  Copons. Després d’esmorzar i de fer els escalfaments al poliesportiu, va començar puntual a les 10h la ruta d’ aproximadament 10 km. pel municipi. Aquesta ruta ha estat dissenyada amb l’assessorament dels tècnics de la Diputació pel Jordi Mercadal, monitor d’aquesta activitat al nostre poble juntament amb Josep Antoni Ropero.

L’itinerari escollit es va poder fer segons els horaris previstos, van ser 10 km amb algun desnivell i algun tram de pedres però de poca dificultat, una passejada molt agradable amb una temperatura i sol esplèndids que van permetre gaudir d’unes vistes espectaculars.

Un cop van anar arribant els participants van poder dinar a l’espai habilitat dins la sala polivalent i després van poder gaudir de temps lliure per visitar el poble, relacionar-se o simplement descansar.

Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tots els voluntaris del grup de marxa nòrdica que han fet possible aquesta experiència, molt especialment al Jordi Mercadal que s’ha ocupat de la ruta, i la organització en general.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E