Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

El President de la Diputació de Barcelona va visitar Copons

L’Excm. Sr. Antoni Fogué, President de la Diputació de Barcelona va visitar ahir dia 8 de setembre la nostra vila, acompanyat pel Diputat senyor Teodoro Romero, la visita es va iniciar a l’Ajuntament amb una trobada amb l’Alcalde i l’equip de govern municipal, seguidament va atendre als mitjans de comunicació i va signar al llibre d’honor de Copons.

Posteriorment el President va visitar la les obres de la Sala polivalent i juntament amb l’Alcalde Carles Mas va realitzar un breu parlament a la plaça de la Piscina, l’Alcalde va agrair publicament l’esforç de les administracions i especialment de la Diputació de Barcelona per fer possible que el municipi disposi d’un equipament que es preveu serà de primer nivell i el va possar a disposició dels veins, les entitats de Copons i dels municipis de l’Alta Anoia per tal també puguin celebrar els seus actes culturals i recreatius o trobades d’empresa.

El President va incidir en el fet que es treballa per tal que qualsevol persona tingui els mateixos serveis i equipaments visqui on visqui,  alhora es va comprometre a continuar treballant per tal que Copons disposi aviat de la nova carretera i d’una llar d’infants millor.

L’acte va finalitzar amb un refrigeri.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E