Des del passat mes de gener, l’Ajuntament de Copons forma part del programa Anoia Vellesa activa  amb l’objectiu  de desenvolupar accions que promoguin un envelliment actiu i un empoderament de les persones grans, contribuint a combatre l’aïllament i la soledat no desitjada.

El projecte compta amb una dinamitzadora que en aquests darrers mesos  ha contactat amb  les persones majors de 65 anys, detectant les seves mancances i interessos i organitzant activitats que cobreixin les seves necessitats d’oci, lúdiques i formatives.

En el marc d’ aquest programa el passat  29 de juny  va finalitzar el taller d’ ús del mòbil que es realitzava tots els dimecres a la sala petita de la polivalent i que també va comptar amb el suport de dues voluntàries que donaven suport  a la monitora  a qui agraïm la seva col·laboració.

Aquest mes de juliol la dinamitzadora seguirà contactant amb les  persones grans i a partir del mes de setembre es tornaran a realitzar  noves activitats que anunciarem oportunament.