Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Finalitza el taller sobre l’ ús del telèfon mòbil

Des del passat mes de gener, l’Ajuntament de Copons forma part del programa Anoia Vellesa activa  amb l’objectiu  de desenvolupar accions que promoguin un envelliment actiu i un empoderament de les persones grans, contribuint a combatre l’aïllament i la soledat no desitjada.

El projecte compta amb una dinamitzadora que en aquests darrers mesos  ha contactat amb  les persones majors de 65 anys, detectant les seves mancances i interessos i organitzant activitats que cobreixin les seves necessitats d’oci, lúdiques i formatives.

En el marc d’ aquest programa el passat  29 de juny  va finalitzar el taller d’ ús del mòbil que es realitzava tots els dimecres a la sala petita de la polivalent i que també va comptar amb el suport de dues voluntàries que donaven suport  a la monitora  a qui agraïm la seva col·laboració.

Aquest mes de juliol la dinamitzadora seguirà contactant amb les  persones grans i a partir del mes de setembre es tornaran a realitzar  noves activitats que anunciarem oportunament.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E