Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Fira de Nadal a Copons

Fira de Nadal 2016 (1) hdr Fira de Nadal 2016 (3)Gran èxit de participació i molt bona acollida dels visitants de La Fira de Nadal de Copons que va tenir lloc el dia 18 de desembre a la Sala Polivalent.

Al llarg del matí gairebé una vintena de paradetes oferien els seus productes als visitants, les parades exposaven productes tant diversos com bijuteria, sabons, bufandes de llana, mocadors de seda, manualitats , patchwork, vins cosmètica, bosses texanes, espart , flors , decoració nadalenca, regals trencaclosques, artesania amb pedra i fusta.

 

En aquesta edició vam poder comptar amb una representació de la fundació Vicente Ferrer i enguany coincidint amb el dia de la Marató de tv3, amb el lema: “col·labora comprant un tall de coca o un llibre com a donació per a la Marató 2016” el poble de Copons va recaptar 167,19€.

La Matinal festiva es va complementar amb diverses activitats organitzades per la regidoria de cultura de l’Ajuntament com ara Tallers d’estrelles i pintura pels menuts, Concurs de postals de Nadal, passejada per nens en motocicleta gentilesa del Club Lacetània i i els nens i nenes de l’Escola de Copons van amenitzar la diada amb una cantata de nadales.

 

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E