Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Gran èxit de públic en la primera edició del Festival Som Riures a Copons

Més de 700 persones van assistir el passat dissabte al Festival Som Riures a Copons, en una primera edició que va superar totes les previsions de públic tot i l’amenaça de mal temps. El Festival, dedicat al món del clown i el teatre de carrer, va poder adaptar-se a la meteorologia combinant espais tancats i oberts per oferir totes les actuacions previstes, amb un públic entusiasta i molt participatiu.

Durant tota la tarda els assistents van gaudir amb les acrobàcies del Circo Los, van riure amb l’humor gestual i imaginatiu de JAM, i es van emocionar amb el clown Gromic, que fins i tot va haver de fer una segona sessió del seu espectacle per a les persones que s’havien quedat sense lloc en la primera. El Festival també va comptar amb cercaviles multitudinàries acompanyades per la Big Band, els gegants, els grallers i els bastoners de Copons. Amb ells el públic va poder recórrer i descobrir alguns dels espais més bonics del poble.

Divendres els infants de l’escola Quatre Vents de Copons ja van fer un primer tast del Festival amb l’actuació de la Companyia Sgratta  que va estar allotjada a inLoft de Copons creant l’obra que van representar. Durant la setmana es van fer diverses activitats educatives a l’escola amb la voluntat d’introduir la temàtica del teatre, l’humor i el circ com a proposta pedagògica.

Després de l’èxit d’aquesta primera edició del Festival, els organitzadors ja treballen en la segona, prevista pel setembre de l’any vinent. El Festival Som Riures és una proposta cultural de l’Ajuntament de Copons amb la col·laboració de de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Anoia, que ha comptat amb la participació voluntària dels veïns i veïnes de Copons.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E