Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Homenatge a Emili Solé “El Vinyes”

HOMENATGE A EMILI SOLÉ “EL VINYES”

————————————————————-

Un grup de 60 exjugadors, exentrenadors, exdelegats i exdirectius del FC Copons es van reunir el passat dissabte 17 d’octubre de 2009 per retre un merescut homenatge a EMILI SOLÉ “EL VINYES” que durant 65 anys va estar vinculat al Futbol Club Copons, la majoria dels quals com a president de l’entitat.

Just en el dia que Emili Solé celebrava el seu 87 aniversari va arribar a un quart d’una del migdia al camp de les Comes II on l’esperaven tots els que havien format part del FC Copons al llarg dels últims 50 anys. Se li va fer un passadís d’honor amb els equips vermell i blanc (els colors del Copons) i també la tripleta arbitral formada per Antonio Gallardo, Fernando Cansino i Pablo Cachero que van actuar de manera desinteressada en aquest partit amistós.

Els pares de jugadors que durant anys van fer delegats de l’equip com Joan Morros, Manel Martí, Pere Tomàs, Josep Font i Marcel Garriga en nom de tots els presents li van donar dues samarretes (una vermella i una blanca) signades per tots els jugadors a més de dues pilotes també signades. En aquest acte inicial Emili Solé que va estar acompanyat per la seva dona l’Angeleta va rebre una placa commemorativa de la Unió Esportiva Sant Maure i també va estar present el president de l’Hostalets.

Abans de començar el partit, Emili Solé va fer la sacada d’honor i després va veure com l’equip vermell guanyava a l’equip blanac per 8 a 4 en una bona matinal de futbol, on el bon nivell es va deixar a veure tot i l’edat d’alguns dels participants.

Després de l’esforç físic realitzat, tots plegats es van reunir al Restaurant el Refugi de Copons on van recordar totes les vivències viscudes al llarg dels anys d’història del club que va deixar de tenir un equip en competició al març del 2008. A l’hora dels postres i amb el brindis, Emili Solé “El Vinyes” va voler agrair a tots els presents aquest emotiu acte d’homenatge i va recordar vivències dels seus 65 anys al capdavant del club.

Abans del cafè se li va donar a Emili Solé una placa en tres dimensions com a agraïment pels seus anys al club, també un marc amb el pòster de tots els participants en l’homenatge i un ram de flors a la seva dona. Rafael Solé, fill del homenatjat, va donar el ram a la seva mare i el pòster al seu pare i Carles Mas, alcalde de Copons i excapità del FC Copons, li va donar la placa en tres dimensions amb un escrit d’agraïment per una institució com el FC Copons i pel futbol anoienc. L’acte va comptar amb la col.laboració de l’Ajuntament de Copons i Flors Roset.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E