Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Incidència en el servei de telefonia i banda ampla prestat per Vodafone

Benvolguts veïns i veïnes,

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos sobres sobre la situació actual del servei telefònic i de banda ampla a Copons. Des del passat dimarts, dia 20 de febrer, hem experimentat una interrupció en aquests serveis, prestats per l’empresa Vodafone. Des de l’Ajuntament de Copons, hem estat treballant activament per resoldre aquesta incidència, realitzant gestions diàries per obtenir informació i determinar la durada prevista de la interrupció.

És important destacar que Vodafone és també el subministrador de les línies de comunicació de l’Ajuntament de Copons, a través de la Diputació de Barcelona i del Consorci Localret, per aquest motiu i davant els dies transcorreguts sense solució, aquestes administracions s’han adreçat directament a l’empresa Vodafone. Segons les últimes actualitzacions rebudes, s’ha detectat una avaria en el node situat a l’antena de comunicacions de Copons, la qual sembla que s’acaba de resoldre.

Per a aquells usuaris afectats que són clients de Vodafone, us volem informar que podeu interposar una reclamació directament amb la companyia. També us recordem que podeu dirigir-vos a l’oficina del consumidor del Consell Comarcal de l’Anoia, on us podran ajudar a tramitar la reclamació.

Continuarem vetllant per la bona prestació del servei.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E