Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

inLoft i l’Ajuntament de Copons impulsen la cultura contemporània en espais naturals únics

inLoft és un centre de cultura i recerca contemporània situat a Copons (Anoia),  que vol contribuir a la cultura i a la recerca contemporània oferint un espai, en l’àmbit rural, on desenvolupar processos d’expressió de camps com la música, la fotografia, la narrativa, la poesia, el cinema, el teatre, la dansa, l’escultura, el dibuix, el gravat o la pintura, entre altres.

La vila de Copons recolza aquesta aposta decidida per la cultura, facilitant l’ús d’espais naturals per acollir actuacions de tota mena, més enllà dels escenaris tradicionals. Aquesta iniciativa pretén destacar el patrimoni natural i històric del municipi, tot oferint als residents i visitants una experiència cultural inigualable.

Un dels exemples més recents d’aquesta iniciativa és la restauració del Molí Fariner dels Horts de Copons. Aquest emblemàtic espai, que antigament servia per moldre gra, ha estat rehabilitat per convertir-se en un escenari idíl·lic per a la presentació del nou àlbum de Santi Careta, titulat “A milers de somnis de distància”. 

La creació d’aquest àlbum es va iniciar a finals de l’any 2021, quan inLoft va acollir al talentós músic per donar forma a les seves noves composicions. Ara, després de mesos de treball i creativitat, vam poder compartir aquest nou àlbum amb el públic.

Des d’inLoft “es vol integrar els espais escènics tradicionals en les propostes culturals que el centre promou, creant una connexió entre el patrimoni natural i cultural del nostre poble i l’art i la cultura contemporània” ha explicat Ricard Espelt, promotor del projecte.

Segons l’alcalde, Àlex Prehn, “el molí fariner dels horts és només un exemple del que volem aconseguir. Tenim molts altres espais amb un gran potencial per acollir activitats culturals i volem aprofitar-los al màxim”.

Aquesta va ser una oportunitat única de gaudir de la música de Santi Careta en un entorn singular i acollidor.

L’ajuntament agraeix a l’organització Copons inLoft per fer possible aquesta experiència, d’apropar la cultura i portar aquest talent a Copons.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E