Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Jornada descoberta de la biodiversitat i neteja del riu a Copons

La jornada es complementarà amb una xerrada sobre la biodiversitat del riu Anoia al seu pas per Copons

El proper diumenge 30 de maig, l’Ajuntament de Copons organitza una Jornada de descoberta de la Biodiversitat del riu Anoia, on també s’hi farà una neteja. La jornada es oberta al públic familiar.

L’objectiu de la jornada es donar a conèixer el riu, la seva biodiversitat, i la importància de mantenir-lo en bona salut. Amb l’ajut del biòleg Robin Corrià, es descobriran els diferents ecosistemes de riu, el seu funcionament i algunes de les espècies més característiques. També es farà una breu demostració d’avaluació de la qualitat de l’aigua.

La jornada començarà davant del camp de futbol de Copons a les 9:30 del matí, i continuarà fins les 12:30 aproximadament.

Es recorrerà el tram de riu Anoia que arriba fins el Gorg Salat, un tram d’una enorme bellesa paisatgística per a aquells que encara no el coneguin. Després de la descoberta del riu, es farà la neteja del mateix, amb l’ajut de tots el voluntaris i voluntàries que vulguin participar. Així es contribuirà a conscienciar també sobre la necessitat de fer accions per millorar la salut dels ecosistemes que ens envolten.

No cal inscripció prèvia a la jornada, tot i que l’organització vetllarà pel compliment de les mesures de nombre de participants, distància i mascareta.

Els participants han de portar l’esmorzar , roba còmoda, calçat adequat, mascareta i, si en tenen, botes d’aigua i guants (de làtex o de jardineria).

L’Ajuntament proporcionarà aigua al assistents, però es recomana també de portar cantimplora o got.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E