Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

La gent gran de Copons gaudeix d’una setmana de propostes lúdiques i culturals

L’Ajuntament de Copons ha organitzat una setmana plena d’activitats del 13 al 18 de maig per retre homenatge a aquest col·lectiu tan important.

La setmana va començar amb una excursió a la Vall de Núria fent parada al monestir de Santa Maria de Ripoll i acabant pujant amb el tren cremallera al Santuari de Núria.

Dimarts va tenir lloc uninteressant i didàctic el taller “Alimentació, dietes adaptades i activitats per a un envelliment saludable” per conèixer com els hàbits alimentaris i l’activitat física poden influir en el procés d’envelliment i en la salut en general.

Dimecres es va gaudir de la proposta teatral “Els Llops de Guimerà” que recupera part de la millor poesia d’Àngel Guimerà. Un espectacle ofert pel Bibliobús Montserrat.

Dijous va tenir lloc l’obertura de l’exposició “Cures en la comunitat” que va ser comentada per la treballadora social de Copons, Assumpta Prat i es pot veure fins al 27 de maig a la sala petita de la sala polivalent.

Finalment, la setmana de la gent gran va cloure amb una jornada molt especial. El dia va començar amb un dinar de Germanor, seguit d’un concert de cançons tradicionals titulat “En clau de felicitat” a càrrec del tenor Josep Aznar. La celebració es va tancar amb una mostra de dansa dels països catalans “Les Quatre Estacions”, a càrrec de l’Agrupació folklòrica Igualadina.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la bona participació en totes les propostes realitzades i anima a la gent gran a seguir participant activament en la vida del poble

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E