LA NOVA PISCINA

Amb les obres en marxa, ens agradaria refrescar una mica la memòria sobre el projecte i els seus objectius, a grans trets.


El poble.

L’emplaçament del nou edifici millorarà l’actual espai de davant la sala polivalent convertint-lo en una plaça més recollida que es veurà completada amb la transformació de la carretera a vial urbà (un passeig). És el segon pas en el camí per posar al dia el que ha esdevingut un nou centre del poble i punt de trobada habitual, i futur nexe d’unió condició que es veurà incrementada amb el futur creixement de la plana del Recader.

La piscina.

Per entendre’ns, es tira a terra l’edifici actual, on toca el sol, i s’hi posa la piscina pels petits/es. També s’elimina la tanca (la que dona a la carretera) incorporant l’actual pas com a zona de tovalloles. La coronació del vas actual serà reemplaçada per una de desbordant.

El nou edifici.

El nou edifici en realitat són dos enllaçats per la coberta. Els vestidors i un bar restaurant en condicions donaran servei a la piscina a l’estiu i al poble tot l’any. La coberta dels vestidors serà una terrassa accessible des de la carretera que permetrà accedir a la passarel·la mirador.