Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

L’Ajuntament de Copons en conveni amb l’empresa publica igualadina SIMA oferirà aparcament gratuït als veïns i les famílies que ingressin a l’Hospital d’Igualada

Copons s’ha acollit al conveni proposat per la Societat Igualadina Municipal d’Aparcament (SIMA) pel qual, a partir del proper any 2015, les persones que ingressin a l’Hospital de la capital de l’Anoia podran disposar d’una targeta que els permeti gaudir de 25 hores gratuïtes a l’aparcament Igualada Nord, a tocar del centre hospitalari de referència a la comarca, cal tenir en compte que la primera hora és gratuïta en tots els casos.

L’acord el van signar el passat dimecres l’alcalde d’Igualada, Marc Castells i l’alcalde de Copons, Cesc Salamé.

Segons el conveni, aquell ciutadà que arribi a l’Hospital per ingressar o que acompanyi una persona que quedi ingressada, disposarà d’una targeta prepagament de 25 hores. Aquesta targeta serà gratuïta per a l’usuari i permetrà les entrades i sortides que desitgi fins a esgotar aquest temps en el termini màxim d’un mes.

Cesc Salamé vol remarcar la importància de la col•laboració entre administracions i empreses publiques té per millorar els serveis als ciutadans i compartir recursos de manera eficient.

 

 

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E