Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

L’Ajuntament de Copons organitza del 13 al 18 de maig la Setmana de la Gent Gran

L’Ajuntament de Copons ha programat del 13 al 18 de maig, una setmana amb activitats ben diverses. L’objectiu és potenciar la participació de la gent gran i promoure l’envelliment saludable i actiu, alhora que es ret un homenatge a tots ells.

El programa d’activitats inclou: taller, exposició, excursió, concert, espectacle, xerrada,… una oferta variada per a tots els gustos.

El tret de sortida serà dilluns 13 amb l’excursió a la Vall de Núria i l’obertura de l’exposició “Cures en la comunitat”. Dimarts tindrà lloc el taller “Alimentació, dietes adaptades i activitats per a un envelliment saludable”. Dimecres és programat l’espectacle de teatre “Els llops de Guimerà” per Valentí Maymo. Aquesta activitat és organitzada pel bibliobús Montserrat. Dijous es presentarà l’exposició “Cures en la comunitat” a càrrec de la treballadora social de Copons, Assumpta Prat.

Dissabte, una gran jornada, posarà el punt final a la Setmana de la Gent Gran de Copons. Així, tindrà lloc el dinar de Germanor, seguit d’un concert de cançons de sempre “En clau de felicitat” a càrrec del tenor Josep Aznar i clourà la celebració la mostra de dansa dels països catalans “Les Quatre Estacions” a càrrec de l’Agrupació folklòrica Igualadina.

Totes les activitats són gratuïtes a excepció de l’excursió i el dinar. Les persones interessades poden trobar detall del programa a la web copons.cat

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E