Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

L’Ajuntament de Copons prioritza l’atenció al públic telefònica i telemàtica a partir de dilluns 16 de març

A partir de dilluns, 16 de març, i mentre estigui activat el Pla Procicat de malalties emergents pel coronavirus COVID-19, amb caràcter preventiu, l’Ajuntament de Copons prioritza l’atenció al públic telefònica i telemàtica. El consistori deixarà de prestar atenció presencial a la ciutadania i el personal treballarà a porta tancada.

Només s’atendran presencialment aquelles gestions amb caràcter urgent i que no puguin realitzar-se ni per telèfon ni digitalment, i prenent les mesures preventives dictades per les autoritats sanitàries.

Per aquest motiu, qui vulgui fer consultes o algun tràmit ha de trucar al telèfon 93 809 00 00 de dilluns a divendres des de les 9:00 fins les 13:00 h o bé per via telemàtica www.copons.cat o enviant un correu-e a copons@diba.cat

També s’han pres les mesures de protecció següents:

  • ESPAIS MUNICIPALS: Tots els espais municipals romandran tancats i no es podrà realitzar cap activitat pública o privada.
  • CONSULTORI MÈDIC: Ens informen que donada la situació actual, l’equip d’atenció primària està esperant instruccions del SAP Anoia I CatSalut sobre l’obertura o tancament del CAP.
    Aconsellem a la població que consultin el més estrictament necessari i mantenir la calma.

US RECORDEM QUE
Per emergències mèdiques  heu de trucar  al 061 o al 012 ó al 112 

Cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E