Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Neix Camí Ral digital

Aquest dissabte es presenta a la Barraca el projecte Copons 2.0. Aquest projecte, té la voluntat de connectar l’administració de l’Ajuntament de Copons amb els coponencs i coponenques. Fent una administració més oberta al ciutadà.
Quan ens varem plantejar quins eren els espais que havia de tenir aquest web, teníem clar que Camí Ral hauria de ser un protagonista destacat.
Per aquest motiu, dins del web de Copons hem creat l’espai Camí Ral, com un ens propi -relacionat amb el primer i tota l’activitat de Copons a la xarxa.
Camí Ral, butlletí municipal de prestigi reconegut arreu, ha rebut elogis pel seu disseny i continguts. Creiem que aquest espai a la web possibilitarà de generar nous continguts relacionats amb Copons de forma permanent i immediata. Com un bloc de blocs, o un bloc col·lectiu.
Òbviament els continguts de Camí Ral, seran compartibles més enllà de les fronteres físiques i temporals gràcies al nou format digital.
També podrem consultar les versions impreses que ja tenim i les futures edicions.
Tothom qui tingui ganes de participar-hi com a redactor només caldrà que ho sol·liciti a l’administrador o al propi Ajuntament.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E