Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

NOUS APARCAMENTS A COPONS

Benvolguts veïns,

Tal i com ja sabeu, en la present legislatura, un dels reptes que s’ha plantejat l’equip de govern és l’ordenació del trànsit i l’aparcament a la Vila de Copons.

Coneixedors que és un dels aspectes que més preocupen a la gent del poble, perquè afecta directament el seu dia a dia, des de l’Ajuntament es va endegar un procés de participació ciutadana per tal de fer possible l’aportació de tothom al debat.

Valorades totes les opcions possibles es va acordar habilitar dues zones d’aparcament degudament senyalitzades:

– La primera és l’entrada del poble entre la bascula i la zona habilitada per la recollida de brossa
– La segona i de nova creació, es l’hort de Cal Reiet, una finca, situada al bellmig del poble, on s’ha realitzat una actuació per tal de millorar l’explanació i que s’ha dotat amb enllumenat.

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns ambdues zones per tal d’estacionar els seus vehicles.

Tenint en compte les solucions habilitades us informem que l’Aparcament de l’Hort de Cal Reiet entrarà en servei el proper dimarts dia 28 de setembre i us demanem que, a partir del dia 2 d’octubre de 2010 es respecti la nova senyalització deixant aquests dies per tal que tots plegats ens habituem a la nova situació.

Per tant us preguem que no atureu ni estacioneu els vostres vehicles dins del nucli urbà al marge de les operacions de càrrega i descarrega que siguin necessàries. Des de l’Ajuntament pensem que és una mesura que millorarà la qualitat de vida de tots els veïns.

Per últim, us informem que no és voluntat de l’equip de govern municipal utilitzar les mesures coercitives que la llei ens atorga per tal de fer complir la nova normativa en l’àmbit de la prohibició d’aparcar, però que s’ha previst la signatura d’un conveni per a la millora de la vialitat amb el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, conveni que possibilitarà que els mossos d’esquadra puguin sancionar els vehicles que no obeeixin la senyalització instal•lada en el nucli de Copons.

Atentament,

Carles Mas i Riera
Alcalde,
Copons, 22 de setembre de 2010

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E